Boligadvokat

Jeg hjælper dig trygt og sikkert igennem dit køb af bolig til faste lave priser

 

 

Få juridisk rådgivning gennem købet af din nye bolig fra en boligadvokat. Jeg tilbyder rådgivning fra ende til anden samt gennemgang af købsaftalen, alle handlens dokumenter, mulige økonomiske og juridiske problemstillinger, så du er stillet bedst muligt.

Advokatforbehold

Hvis du har modtaget em købsaftale så husk at tjekke, at der er indført et advokatforbehold. Så er du sikret mod ubehagelige overraskelser og har mulighed for at træde ud af købsaftalen uden yderligere omkostninger. Derfor bør du aldrig underskriver en købsaftale, med mindre ejendomsmægleren har indsat et advokatforbehold. Det er din sikkerhed for, at du kan få handlen gennemgået af en advokat, som kun varetager dine interesser, og dermed sikrer at du kommer sikkert gennem boligkøbet.

 

Ingen handel – intet salær

Jeg har et ’ingen handel – intet salær’ princip, så du ikke skal betale, hvis handlen ikke gennemføres. Gælder dog ikke handler betinget af eget salg samt projekthandler.

 

Pris

Jeg har valgt at have 2 forskellige boligkøbspakker, da jeg ved at alle har forskellige forudsætninger og behov i forbindelse med køb af fast ejendom.

 

RÅDGIVNINGS PAKKEN:

Her gennemgår jeg købsaftalen og undersøger handlens dokumenter. Vi holder et møde, hvor vi gennemgår købsaftale samt handlens øvrige bilag. Efter mødet sender jeg godkendelse til mægler samt et mødereferat til dig. Herefter afslutter jeg sagen, og du varetager selv kontakten til ejendomsmægleren vedrørende tinglysning af skøde og og udarbejdelse af refusionsopgørelse mv.

Rådgivningspakken er for dig, som derfor ønsker en boligadvokat til at gennemgå og godkende handlen, men som selv har lyst til, at håndtere handlen efter godkendelsen og frem til overtagelsen.

PRIS: kr. 5.000 inkl. moms.

 

RÅDGIVNINGS OG TOVHOLDER PAKKEN

Ud over gennemgang og godkendelse af handlen som i rådgivnings pakken, varetager jeg også kontakten til mægler og bank vedr. tinglysning af skøde og lån, udarbejdelse af refusionsopgørelse mv. helt frem til du har fået nøglerne.

PRIS: kr. 7.500 inkl. moms.

 

Skulle du være i tvivl om hvilken pakke, der passer til netop dit boligkøb? Så ring eller skriv og få en afklarende drøftelse med mig

 

 

Jeg kan med min viden og erfaring sørge for at der er styr på servitutter, ejendomsrapport, forsikring, energimærke, tilstandsrapport, en ejerforenings vedtægter samt tinglysning.

En bolighandel er altid en stor beslutning hvad enten man køber eller sælger. Der er mange informationer at holde styr på og der er mange faldgruber.

Jeg gennemgår alle handlens dokumenter, så du kan komme trygt gennem boligkøbet.

 

 Hvis du køber hus, skal du være særligt opmærksom på f.eks. tilstandsrapport og ejerskifteforsikring, mens det ved køb af lejlighed er vigtigt at have styr på bl.a. ejerforeningens økonomi og forhold i øvrigt. Ved køb af sommerhus, projektbyggeri eller byggegrund, er der helt andre ting, man skal kigge efter.

 

Endelig skal man ved forældrekøb huske at få lavet en korrekt lejekontrakt og få styr på de skattemæssige forhold.

 

Når man skal sælge bolig, er det normalt en ejendomsmægler man kontakter. Men hvis du selv har fundet en køber, kan jeg som boligadvokat hjælpe dig med alt det juridiske i handlen, herunder udarbejde købsaftale, fremskaffelse af de nødvendige dokumenter samt få tinglyst skøde. Det samme gør sig gældende ved familieoverdragelser.

 

I forbindelse med køb og salg af fast ejendom sker der typisk ændringer i ens forhold, og det er altid en god idet at få et familieretsligt juridisk tjek. Der kan derfor være en dog idé at oprette et testamente. I forbindelse med bolighandel tilbyder jeg rabat på oprettelse af familieretlige dokumenter som testamente og samejeoverenskomst.