Insolvensadvokat

Hvorfor bliver man erklæret konkurs?

Hvis man ikke løbende kan betale sine forpligtelser kan man blive erklæret konkurs. Det kan være virksomheden selv, som kaster håndklædet i ringen og anmoder om enkonkurs. Konkursbegæringen kan også være indsendt af fagforeningen pga. manglende betaling af løn. Eller af SKAT pga. manglende momsbetaling. Men man kan også selv som lønmodtager anmode om konkurs, hvis man ikke har fået sin løn.

Herudover kan selskaber blive sendt til tvangsopløsning, hvis de ikke indsender regnskab til tiden, eller hvis de ikke har en direktør.

Hvad kan jeg hjælpe dig med?

Hvis du har penge til gode hos en nødlidende virksomhed, har du brug for en god konkursadvokat. På den måde sikrer du den bedste chance for at få dine penge. Kontakt mig for en uforpligtende snak om hvordan jeg kan hjælpe dig.

Jeg har oparbejdet betydelig erfaring med insolvensret, og rådgiver både nødlidende virksomheder, banker, fagforeninger og andre kreditorer.  I den forbindelse har jeg indgående kendskab til indgivelse af konkursbehandling, realisering af pant, lønmodtageres retsstilling, omstødelsesproblematikker m.v.

Du kan også kontakte mig, hvis du har en nødlidende virksomhed, som du ønsker at lukke ordentligt ned.

Jeg har siden 1. februar 2015 været fast medhjælper i konkurs- og tvangsopløsningssager ved skifteretten i Aalborg.  Hvert år behandler jeg et stort antal konkursboer som kurator.